BLOG

Petits canvis per menjar millor

La guia alimentària “Petits canvis per menjar millor» és una nova eina educativa per a la promoció de la salut de l’ Agència de Salut Pública de Catalunya.

No deixeu de consultar-la. Trobareu un quadre de freqüències orientatives de consum dels diferents grups d’aliments, eines per a preparar àpats més saludables i petits trucs que faran més fàcil dur a terme una alimentació completa, equilibrada segura, adaptada a l’entorn, sostenible i assequible.

L’alimentació és un determinant fonamental de l’estat de salut de les persones, tant pel paper que tenen els nutrients en la prevenció de malalties per carència de nutrients, com per la implicació d’alguns nutrients, aliments i hàbits de consum, en el desenvolupament de problemes de salut crònics com ara l’obesitat, les malalties cardiovasculars o la diabetis, entre d’altres.

Clicar a la imatge per a accedir a la guia

portada_guia_petits_canvisOK

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
A %d blogueros les gusta esto: