BLOG

Febre en el nen. Saps que fer?

La febre en els nens i les nenes és un dels motius de consulta més habituals als centres d’atenció primària. És el signe més comú i freqüent de malaltia i no és perjudicial per ella mateixa sinó que normalment és el símptoma secundari d’una   infecció per virus o bacteris.

Al següent vídeo trobareu consells i recomanacions que os ajudaran a  resoldre els dubtes més freqüents davant d’aquest símptoma tan conegut per tots.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
A %d blogueros les gusta esto: