BLOG

Ennuegament. Què fer?

L’obstrucció de la via aèria per cossos estranys en edats pediàtriques (OVACE)  és una situació molt més freqüent que en adults. Una configuració anatòmica reduïda i diferenciada de la dels adults, així com la facilitat amb que els infants es porten coses a la boca, expliquen aquesta major incidència.

En nens és particularment important remarcar que mai no s’ha d’explorar a cegues la boca i la via aèria. Això podria provocar la impactació del cos estrany i esdevenir una obstrucció completa. Només es poden posar els dits dins de la boca si el cos estrany és visible i controlable amb una maniobra de pinça.

En el següent vídeo trobareu consells per valorar el ennuegament en el nen i quines són les maniobres a realitzar segons l’edat del pacient

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
A %d blogueros les gusta esto: